Rekrytointi sivu

Modeo työnantajana

Modeossa palvelee joukko sisustamisen asiantuntijoita: sisustusarkkitehteja, sisustussuunnittelijoita, projektimyyjiä ja kalusteasentajia. Helsingin toimistolla istuvat lisäksi taloushallinto, markkinointi ja logistiikka. Nykyisellään Modeo Oy työllistää yhteensä yli 30 henkilöä. Valikoimassa on kymmeniä kansainvälisiä huippubrändejä ja asiakkaisiin lukeutuu liuta nimekkäitä yrityksiä ja organisaatioita.

Oletko kiinnostunut tulemaan osaksi tiimiämme? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: rekry@modeo.fi

 

Myyntineuvottelija

Myyntineuvottelija projektimyyntiin

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myyntitiimiimme uutta osaajaa vastaamaan projektiluontoisesta myyntityöstä ja olemassa olevista asiakassuhteistamme.

Haemme hyvän asenteen omaavaa energistä henkilöä, joka ymmärtää isoja kokonaisuuksia ja hallitsee monien asioiden samanaikaisen hoidon, asiakaspalvelua unohtamatta. Asiakkaitamme ovat valtionlaitokset, kaupungit ja yritykset, joiden arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja hankintavastaavat asioivat kanssasi.

Tarjousten teko, myyntityö ja asiakkuuksien hallinta kuuluvat työtehtävääsi ja mielenkiintoiset kalustusprojektit ja mukavat työtoverit ovat osa arkeasi.

Tulet toimeen englanninkielellä ja uskallat tarvittaessa tarttua puhelimeen sekä Microsoft Office -ohjelmein käyttö on sinulle tuttua. Ja ennen kaikkea haluat oppia uutta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.3.2017 mennessä rekry@modeo.fi

Lisätietoja puhelimitse klo 9-12 Tuukka Mustonen p. 0207 920 278

 

Vanhempi toimistokalusteasentaja

Palveluidemme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme vanhempaa toimistokalusteasentajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vanhemman kalusteasentajan työhön kuuluu: ·

 • Suunnitella, johtaa ja toteuttaa isoja kalustusprojekteja sekä kommunikointi asiakkaan suuntaan
 • Kalusteiden kuljettaminen asiakkaiden tiloihin
 • Kalusteiden asentaminen asiakkaiden tiloissa heidän toiveidensa mukaisesti
 • Ajoittain kookkaidenkin huonekalujen siirtelyä ja nostelua

 

Edellytämme:

 • Kokemusta vastaavista töistä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • C ajokorttia (ammattipätevyys suoritettuna).
 • Fyysisen työn vaatimaa hyvää kuntoa
 • Sorminäppäryyttä ja työkalujen tuntemusta
 • Reippautta ja positiivista asennetta työtä, työkavereita ja asiakkaita kohtaan
 • Asiakaspalvelutehtävän vaatimaa sosiaalisuutta ja kohteliaisuutta
 • Oma-aloitteellisuutta, täsmällisyyttä ja kykyä suoriutua annetuista tehtävistä

 

Työtä tehdään pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa toimituksia tehdään myös muualle Suomeen.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön menestyvässä ja kasvavassa sisustusalan yrityksessä.
Iloksemme voimme myös kertoa, että Modeo on savuton työyhteisö.

Kerro meille miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja klo 9-12 p. 0207 920 665/ Samér Merhi.

Avoimet hakemukset 30. maaliskuuta 2017 osoitteeseen: samer.merhi@modeo.fi

 

Projektimyyjä Kuopion myymälään

Modeo on valtakunnallinen huonekalujen jälleenmyyjä. Menestyksemme perustuu kauniiden, toimivien ja ajattomien tilojen kalustamiseen. Haluamme edistää toimitilaratkaisuillamme työhyvinvointia ja tukea hyvää johtamista. Design on intohimomme, suunnittelu rakkautemme ja tilat innoittajamme! Katso lisää osoitteessa www.modeo.fi.

Jyväskylän OfficeRoom Oy vastaa Modeo-myynnistä omalla toimialueellaan, omissa myymälöissä Jyväskylässä, Kuopiossa ja Tampereella. Nykyisen myyjän siirtyessä muihin tehtäviin haemme reipasta ja langat käsissään pitävää projektimyyjää Kuopion myymälään.

Tehtävässäsi huolehdit itsenäisesti myyntiprosessin alusta loppuun. Osaat esittää asiat vakuuttavasti ja pystyt tekemään uusasiakashankintaa. Myös koekäyttötuotteiden vieminen asiakkaille ja käytön opastaminen kuuluvat tehtäviisi. Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta tehtävien hoitaminen vaatii sinulta alkuvaiheessa paljon omaehtoista opiskelua. Microsoft Office -ohjelmien käyttö on sinulle tuttua.

Pienessä työyhteisössä odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta koko tehtäväkenttään. Olet luonteeltasi palvelualtis, erittäin huolellinen ja valmis tarttumaan kaikenlaisiin myyntitehtäviin positiivisella mielellä. Olet tottunut kiireiseen työtahtiin ja sinulla on kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sisustusmaailmassa. Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 8.30 – 16.30 ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja liitä mukaan myös CV 18.4.2017 mennessä osoitteeseen jyrki.viinikka@modeo.fi.