Kohti viihtyisämpiä työtiloja – Pedrali New Ideas 2017

Pedrali on vuonna 1963 perustettu Italialainen yritys, joka valmistaa moderneja huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoympäristöihin sekä koteihin. Kokeellisuus erilaisten menetelmien ja materiaalien käytössä yhdistettynä huippuluokan suunnittelijoihin ovat tuoneet Pedralille useita tärkeitä muotoilualan palkintoja.

Pedralin uudesta New Ideas 2017-kuvastosta löytyy luonnollisia materiaaleja, pehmeitä muotoja ja rauhoittavia värejä sekä useita tyylikkäitä istuimia, pöytiä ja akustiikkapaneeleita, joiden avulla pehmennät toimiston oleskelutilojen ilmettä hetkessä.

Babila Comfort

Pedrali/ Babila Comfort

Pedrali/ Snooze

Pedrali/ Snooze

Oma suosikkimme kuvastosta on tämä sympaattisen oloinen Buddy-sarja, josta löytyy kuusi erikokoista rahia sekä samaa sarjaa oleva sohvapöytä kahdeksassa eri koossa. Teräsrunkoon on valittavana mm. messinki-, kupari- tai pronssiviimeistely, verhoiluihin löytyy useita eri väri -ja materiaalivaihtoehtoja. Marmoripöydästä haaveileva voi myös lopettaa etsimisen, Buddy-pöytää saa nimittäin myös marmorikannella.

Pedrali/ Buddy-sarja

Pedrali/ Buddy-sarja

Tutustu esitteeseen, fiilistele ja hae ideoita. Jos löytyi jotain mieleistä, heräsi kysyttävää tai tarvitset apua suunnittelussa,
ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

myynti@modeo.fi, 0207 920 270

2017-07-06T15:30:56+00:00