Modeo mukana ID Helsinki ja Showroom 2016 tapahtumissa syyskuussa

Modeo juhlistaa 10 vuotista taivaltaan useassa tapahtumassa. Juhlimme taivaltamme kahdessa eri tapahtumassa syyskuun aikana. Modeolla on oma messuosasto ID Helsinki -tapahtumassa Tapahtumakeskus Telakassa 6.-7.9.2016 sekä sen jälkeen Showroom 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.9.2016.

ID Helsinki

http://www.idhelsinki.fi

ID Helsinki, 6.-7.9.2016, on toista kertaa järjestettävä projektisisustamisen ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaistapahtuma. Projektisisustamisen ammattilaisille ja hankintapäättäjille suunnattu ID Helsinki on intensiivinen, laadukas tapahtuma tehdä kauppaa ja verkostoitua. Tapahtuman teemana jatkavat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Modeon ID Helsinki –osastolla esitellään tuoteuutuuksia mm. Lapalmalta. Modeon messuosaston numero on IDH_041.

ID Helsinki on ammattilaistapahtuma, johon sisäänpääsy on ammattilaisille ilmainen mutta vaatii rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä tilaisuuteen täältä.

Showroom 2016

http://showroom.messukeskushelsinki.fi

Showroom 2016, 7.-9.9.2016, on Helsinki Design Weekin uusi muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaistapahtuma, joka on toteutettu yhteistyössä Habitaren kanssa. Showroom –tapahtumassa nähdään noin 40 näytteilleasettajaa, jotka edustavat huonekaluja, tekstiilejä, valaistusta, materiaaleja, tarvikkeita ja palveluja. Yritysten osastojen lisäksi tapahtuma pitää sisällään runsaasti erilaista oheisohjelmaa, kuten verkostoitumistilaisuuksia, seminaareja sekä kansainvälisiä puhujavieraita. Modeon Showroom –osastolla esitellään tuoteuutuuksia mm. Lapalmalta, Viccarbelta sekä Massimo Costaglian Rim FLEXi –tuolit ja Paolo Orlandinin LD Seating Modeo –tuotteet. Tunnettujen brändien kalusteiden lisäksi lanseeraamme uudenlaisen liikuteltavan Miniwork -työpistekalusteen sekä Tue -valaisinsarjan. Modeon messuosaston numero on 5n51.

Showroom 2016 tapahtuma on suunnattu projektisisustamisen ja rakennusalan ammattilaisille. Ammattilaiset pääsevät maksutta sisään rekisteröitymällä kävijäksi. Voit rekisteröityä tapahtumaan täältä.

Tervetuloa käymään Modeon osastoille ja tutustumaan kalustamisen ja sisustamisen viimeisimpiin trendeihin!

2017-06-29T09:59:47+00:00