Näin sisustetaan viihtyisä toimisto vuonna 2015

Mitä enemmän työpaikalla vietetään aikaa, sitä tärkeämpää on työtilojen viihtyisyys. Tänä vuonna toimistoista tulee entistä kodikkaampia, ruoka nousee merkittävämpään rooliin ja yritykset hakevat parempaa työtehoa aktiivisista hengähdystauoista.

 

1. Kodikkuutta yksityiskohdista

Kodikkaassa tilassa työskenteleminen on kaukana jäykistelystä ja pönöttämisestä. Kodikkuuden tunnetta voidaan lisätä rennommilla huonekaluvalinnoilla ja persoonallisilla yksityiskohdilla. Kokolattiamatot korvataan yksittäisiä alueita paremmin rajaavilla pienemmillä matoilla. Koriste-esineiden ja -tyynyjen lisäksi mietitään entistä enemmän mitä kasveja tilaan halutaan ja mitä seinille kehystetään – ennen kaikkea siinä valossa mitä nuo valinnat kertovat yrityksestä ja sen brändistä.

kodikas toimisto on viihtyisä toimisto

Gilt, LearnVestThe Man Repeller, BarkBox / kuvat Homepolish

 

2. Ruoka tuo ihmisiä yhteen

Kahvikone ei enää riitä, vaan nyt fokuksessa on ruoka. Vaikka yritys ei tarjoaisikaan työntekijöilleen ilmaisia lounaita ja notkuvia noutopöytiä, voidaan tilassa silti mahdollistaa työporukan yhteiset kokkaushetket. Pitkän pöydän ääreen on mukava kokoontua ruokailemaan porukalla lounastauolla tai töiden jälkeen. Epämuodollisten kohtaamisten myötä ihmiset tutustuvat työkavereihin omien piiriensä ulkopuolelta ja yrityksen sisäinen viestintä paranee. Pikkupurtavaa käytetään myös yhä enemmän sisustuselementtinä, kuten trendikkäiden kasvuyritysten herkkuseinien värikkäät karkkipurkit osoittavat.

Tarjoilut kunnossa toimisto

BarkBoxTwelwe, Fueled Collective / kuvat Homepolish. 

 

3. Aktiivisuus nousee avainsanaksi

Työtilojen lisäksi neuvotteluhuoneisiin laitetaan korkeussäädettävät pöydät, jotka mahdollistavat kokoustamisen seisaaltaan. Pitkien palaverien luovien taukojen aikana vedetään leukoja tai heitetään tikkaa. Työpäivän aikaiset hengähdystauot jatkavat muuntautumistaan passiivisista kahvitauoista aktiivisiin soittohuoneissa ja pelihuoneissa vietettäviin välitunteihin. Ja mikä estää järjestämästä joogatunnin toimiston aulassa työpäivän päätteeksi?

Aktiivinen toimisto aktiviteetit

SailthruVenmo, Ripple, Gilt, / kuvat Homepolish

Artikkelikuva OfficeLovin

2017-06-28T19:38:14+00:00