Palvelut 2017-06-28T17:12:32+00:00

SUUNNITTELU

Sisusta työntekijöillesi kaunis ja viihtyisä tila, jota on ilo esitellä

Suunnittelemme kaiken tila- ja kalusteratkaisuista valaistukseen ja akustiikkaan. Hyödynnämme tarvittaessa alan johtavien arkkitehtien, verhoilijoiden ja puuseppien osaamista.

Suunnittelemme kanssasi tilan kokonaisvaltaisen sisustuksen ja kalusteiden valinnan. Palveluksessamme on sisustusalan ammattilaisia, jotka kääntävät haasteet ratkaisuiksi. Toimitila on tärkeä sijoitus ja siksi pyrimmekin joustaviin ja aikaa kestäviin lopputuloksiin. Uskomme, että fiksua sisustussuunnittelua voi tehdä pilke silmäkulmassa.

DESIGN & BUILD

Olemme apuna toimitilamuutoksissa tai kun yritys etsii uusia toimitiloja

Meillä on kokemusta hyvin erilaisten yritysten ja työyhteisöjen uudelleen sijoittumisista, muutostöistä sekä hyvinvointia ja tuottavuutta lisäävien toimitilojen uudelleen sisustamisesta.

Teemme tiivistä yhteistyötä toimitilavälittäjien, toimitilakiinteistöjen omistajien ja käyttäjäorganisaatioiden välillä ja kehittäneet palveluita, joilla voimme sujuvoittaa muutosprosessia eri toimijoiden näkökulmasta. Kun suunnittelu, koordinointi ja toteutus kuuluvat samaan palveluun, prosessista saadaan yksinkertaisempi, nopeampi ja kustannustehokkaampi – kaikkien eri toimijoiden eduksi.

TOIMITUS, ASENNUS JA KIERRÄTYS

Tarjoamme palvelua avaimet käteen -periaatteella

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu kalusteiden toimitus ja asennus. Kierrätämme myös tarvittaessa käytöstä poistuvat huonekalut, jotta ne eivät jää asiakkaasi huoleksi.

Modeon omat ammattitaitoiset kalusteasentajat toimittavat kalusteet turvallisesti perille ja asentavat ne paikoilleen suunnitelmien mukaisesti. Asentajamme opastavat tarvittaessa kalusteiden käytöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

SHOWROOM

Showroom -vierailu

Helsingin showroomissamme on esillä huonekaluja, toimisto- kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä. Olemme auki arkisin klo: 9-17, mutta voit myös sopia ajan tapaamiselle. Tule ja ota asiakkaasi mukaan!

INVENTOINTI

Inventointi -palvelu

Asiantuntijamme auttavat määrittelemään käytöstä poistuvien kalusteiden jälleenmyyntiarvon sekä miettimään niiden kierrätyksen tai hyödyntämisen muissa yrityksen tiloissa.

Uusien kalusteiden toimittamisen ja asentamisen lisäksi tarjoamme ratkaisuja vanhojen kalusteiden hyödyntämiseen. Suunnittelijamme tulevat tarvittaessa paikalle inventoimaan ja hinnoittelemaan vanhat kalusteet, jolloin voidaan yhdessä selvittää kalusteiden mahdollinen kierrätys tai hyödyntäminen muissa tiloissa.

KOEKÄYTTÖ

Koekäyttö toimistossasi

Tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden koekäyttää ennalta määriteltyjä tuotteita. Tuomme valitsemasi kalusteet toimistoosi ja voit kokeilla niitä viikon ajan. Halutessasi voit ostaa tuotteet testin päätteeksi.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla vakiotuolimallistomme tuotteita. Tuomme valitsemasi kalusteet toimistoosi ja voit koekäyttää niitä viikon ajan. Jos olet tyytyväinen valitsemiisi tuotteisiin, voit jatkaa niiden käyttöä, jolloin lähetämme sinulle laskun tuotteista. Mikäli haluat palauttaa tuotteet takaisin, ilmoita siitä meille, niin noudamme koekäyttötuotteet pois ilman kuluja.

VERKKOKAUPPA

Monipuolinen verkkokauppa

Myymme nimekkäiden kotimaisten ja kansainvälisten valmistajien laadukkaita toimistokalusteita ja huonekaluja. Myös säilytystarvikkeet, valaisimet ja ergonomiatuotteet kuuluvat kattavaan tuotevalikoimaamme.

Kalusteilla teet tilasta yrityksesi näköisen. Toimistotilojen lisäksi valikoimastamme löytyy kalusteita myös muihin julkisiin tiloihin, kuten esimerkiksi kirjastoihin, kahviloihin, ravintoloihin, hotelleihin, kouluihin ja laboratorioihin. Ota askel kohti viihtyisämpää tilaa!

Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista ja niiden tiedoista ovat nähtävissä verkkosivuillamme. Jos haluat lisätietoa edustamiemme valmistajien muista tuotteista, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

RAHOITUS

Kattavat rahoitusratkaisut

 • Tarjoamme yrityksille joustavat rahoitusvaihtoehdot.
 • Kalusteiden vuokraaminen on jousta tapa rahoittaa sisustusratkaisuja.
 • Yritys maksaa sovitun ajan vuokraa vuokrakohteesta eli kaikki omistamiseen liittyvät haittapuolet poistuvat. Hankittava kohde toimii rahoituksen vakuutena ja muita vakuuksia ei tarvita.
 • Sopimusajat vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan kahdesta viiteen vuoteen.
 • Maksuerä on kiinteä.
 • Arvonlisäveropalautukset tulevat maksuerien mukaan.
 • Kalusteiden omistus siirtyy maksuerien ja jäännösarvolaskun suorituksen jälkeen asiakkaalle automaattisesti. Sopimuksen tekeminen edellyttää rahoitusyhtiön positiivista luottopäätöstä.

VUOKRAUS

Vaihtoehtona vuokraus

 • Vuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen erä
 • Kiinteä vuokra helpottaa budjetointia
 • Mahdollistaa hankintojen tekemisen yrityksen todellisten tarpeiden mukaisesti
 • Vuokraus ei rasita yrityksen maksuvalmiutta
 • Vapauttaa pääomia yrityksen ydinliiketoimintaan
 • Nopeuttaa ja helpottaa investointiprosessia

OTA YHTEYTTÄ

Vaihde:
0207 920 270

info(a)modeo.fi

Verkkokaupan asiakaspalvelu:
0207 920 260

verkkokauppa(a)modeo.fi

(0,0835 € / puh + 0,1669 € / min)
Modeo Oy ei saa tuloja puheluista

En ole botti