Rekrytointi 2018-10-16T09:16:36+00:00

Modeo työnantajana

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien sekä vetovoimaisten toimitilojen suunnittelua ja kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Projektimyyjä

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTIMYYJIÄ B2B -myyntiin sekä uusasiakashankintaan.

”Me haluamme puhaltaa uutta elämää työpaikoille, tuoda iloa ja lisää sielua sisustukseen.”

Tehtävässäsi toimit aktiivisesti nykyisten asiakkuuksien parissa sekä uusasiakashankinnassa. Olet ratkaisumyyjänä omiin kykyihisi uskova muutaman vuoden kokemuksen omaava huippumyyjä, tai haluat kasvaa sellaiseksi. Asiakkaitamme ovat valtionlaitokset, kaupungit ja yritykset. Myös arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja hankintavastaavat asioivat kanssasi. Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä parhaiden ratkaisujen löytäminen ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Tarjousten teko, myyntityö ja asiakkuuksien hallinta kuuluvat työtehtäviisi ja mielenkiintoiset kalustusprojektit sekä mukavat työtoverit ovat osa arkeasi.

”Meille toimisto ei ole vain paikka missä tehdään töitä. Yhä useammin se on yrityksen käyntikortti, jonka avulla sekä rakennetaan brändiä että houkutellaan ja sitoutetaan hyviä työntekijöitä.”

Työntekijänä olet asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti. Saatat työskennellä samanaikaisesti useissa projekteissa, joten paineensietokyky ja hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua ajankäytön hallinnassa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tuloshakuista otetta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Arvostamme sisustus- ja kalustepuolen visuaalista silmää, mutta ennen kaikkea inspiroivaa persoonaasi, jolla esität asiat vakuuttavasti sekä innostat asiakaskohtaamisissa yleisösi. Tehtävässäsi huolehdit itsenäisesti myyntiprosessin alusta loppuun.

”Hyvällä tiimillä huippusuorituksiin! Hyvät asiakassuhteet, asiakaslupaus ja sen pitäminen kulkevat käsi kädessä meidän tekemisessä.”

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn ahkerassa ja nuorekkaassa tiimissä. Me autamme sinua kehittymään ratkaisumyynnin ammattilaiseksi ja tarjoamme provisiopalkkauksen palkan perusosan lisäksi. Arvostamme aiempaa kokemustasi B2B-myynnistä, mutta voit olla myös vasta menestyksekkään myyntiurasi lähtöviivalla. Perehdytämme sinut kattavaan brändivalikoimaamme tuotekoulutuksella ja tulevien kollegoidesi käytännön opastuksella.
Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Projektimyyjä” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli toimithan ripeästi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 30.10.2018.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Mika Järvinen (mika.jarvinen@modeo.fi tai to 18.10. ja pe 19.10. klo 14-16 numerossa 020 7920 286)

Myyntiassistentti

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseemme myyntiassitenttia vastaamaan myyntilausten ja tarjousten käsittelystä sekä myynnin raportoinnista.

Työtehtävät

Myyntiassistentin tehtävässä vastaat erilaisista myynnin tukitoimista. Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja logistiikkatiimimme kanssa. Käsittelet tarjouksia ja tilauksia toiminnanohjausjärjestelmässämme, avustat tarjousten teossa ja tuotetilauksissa sekä vastaat osaltasi myyntiprosessin etenemisestä oikea-aikaisesti. Lisäksi myynnin raportointi asiakkaillemme kuuluu työtehtäviisi.

Edellytämme

  • Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
  • Innostunutta, positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
  • Erinomaisia Excel-taitoja
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä on eduksi

Tarjoamme

Vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset näköalapaikalle toimistokalustekaupassa. Opit ymmärtämään koko myyntiprosessin eri vaiheet tarjouksesta tuotteiden toimitukseen ja jälkimarkkinointiin saakka. Saat palvella yritys- ja julkishallinnon asiakkaita sekä tutustut kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien tuotevalikoimiin ja toimintatapoihin. Työyhteisömme on nuorekas, monikulttuurinen ja savuton. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Myyntiassistentti” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.
Toivomme pikaisia hakemuksia ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työ alkaa heti sopivien henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 12.10.2018.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Mika Järvinen (mika.jarvinen@modeo.fi tai arkisin klo 14-16 numerossa 020 7920 286)