Rekrytointi 2018-06-05T13:53:47+00:00

Modeo työntantajana

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien sekä vetovoimaisten toimitilojen suunnittelua ja kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

kehittämään ja toteuttamaan markkinointiamme.

Haussa on innokas ja oma-aloitteinen markkinoinnin osaaja, jolla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, printtimarkkinoinnista ja kunnianhimoa kehittyä sisustus- ja toimitilakalustusalan markkinoinnin ammattilaiseksi.

Tehtävässä hyppäät toteuttamaan markkinoinnin vuosisuunnitelmaa yhteistyössä yrityksen myyntitiimin ja johdon kanssa. Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia markkinoinnin tehtäviä digitaalisesta markkinoinnista kampanjoiden ja lehti-ilmoitusten toteutukseen ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi varmistat, että myyntiverkostomme paikallismarkkinointi pysyy visusti oikealla tiellä tiukoissakin kurveissa.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta esimerkiksi media- tai markkinointialalta ja kokemusta B2B-ympäristöstä. Tunnet digitaaliset työkalut ja tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi (mm. omat tuotekuvastomme, referenssikuvaukset, sisällöntuotto verkkosivuille). Lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia. Tärkeintä on kuitenkin innokas asenne painaa täysillä ja tehdä Suomen parasta sisustus- ja toimitilakalustusalan markkinointia.

Modeossa pääset tekemisiin useiden Suomen ja maailman arvostetuimpien brändien kanssa sekä tukenasi on Suomen suurimmassa nosteessa olevan toimitilayrityksen kokemus ja ammattitaito.

Me Modeolla tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työkuvan, jossa pääset näköalapaikalle toimistokalustekaupassa sekä kasvamaan ja kehittymään oman kiinnostuksesi puitteissa. Työyhteisömme on nuorekas, monikulttuurinen ja savuton, toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Markkinointikoordinaattori” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 29.6.2018.

Lisätietoja: ilmari.issakainen@modeo.fi tai arkisin klo 10-16 numerossa 020 7920 264.

Toimistokalusteasentajia sekä vanhempia toimistokalusteasentajia

Palveluidemme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme toimistokalusteasentajia ja vanhempaa toimistokalusteasentajaa

Toimistokalusteasentajan työhön kuuluu:

• Kalusteiden kuljettamista ja sisään kanto asiakkaiden tiloihin
• Modeon sähköpöytämallien kokoaminen, testaaminen ja toimintojen kouluttaminen asiakkaille
• Modeon työtuolimallien kokoaminen ja tuolin säätöjen kouluttaminen asiakkaille
• Säilytyskalusteiden sijoittelu ja paikoilleen säätäminen
• Asiakaskohtaisten kalusteiden asentaminen työohjeiden avulla
• Lähetysluetteloiden ja pohjakuvien ymmärtäminen sekä muiden asennusohjeiden sisäistäminen

Vanhemman toimistokalusteasentajan työhön kuuluu:

• Vaativat toimistokalusteasentajan työt
• Suunnitella, johtaa ja toteuttaa taloudellisesti isompia asiakastoimituksia
• Kalustusprojektin suunnittelu ja vaiheistus (resurssit, tehtävät, aikataulut, kulkureitit)
• Asentajien ja työnjohtaminen
• Kommunikointi asiakkaan suuntaan, mukaan lukien aloitus ja lopetus palaverit

Edellytämme:

• Sujuvaa suomen kielen taitoa
• B ajokorttia (C kortti ja ammattipätevyys katsotaan eduksi).
• Fyysisen työn vaatimaa hyvää kuntoa
• Sorminäppäryyttä ja työkalujen tuntemusta
• Reippautta ja positiivista asennetta työtä, työkavereita ja asiakkaita kohtaan
• Asiakaspalvelutehtävän vaatimaa sosiaalisuutta ja kohteliaisuutta
• Oma-aloitteellisuutta, täsmällisyyttä ja kykyä suoriutua annetuista tehtävistä

Kokemus saman tyyppisistä tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työtä tehdään pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa toimituksia tehdään myös muualle Suomeen.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön menestyvässä sisustusalan yrityksessä. Iloksemme voimme myös kertoa, että Modeo on savuton työyhteisö.

Kerro meille miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Paikat täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi osoitteeseen: rekry@modeo.fi