Satulatuolit ja aktiivituolit ovat erinomainen vaihtoehto kaikille niille, jotka viettävät paljon aikaa työpisteen ääressä. Oikeaoppinen, aktiivinen istuma-asento mm. pitää aineenvaihdunnan käynnissä, ryhdin kunnossa sekä mielen virkeänä ja auttaa näin jaksamaan paremmin läpi työpäivän. Satula-ja aktiivituoleja suositellaan käytettäväksi sähkösäätöisten työpöytien kanssa, jolloin työpisteen kokonaisergonomia on helppoa säätää käyttäjälle optimaaliseksi. Pitkään samassa asennossa työskentely ei kuitenkaan ole vaihtoehdoista paras, ja onkin suositeltavaa vaihdella asentoa päivän mittaan.

Tuotekategoriasta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun; Salli-satulatuolien muotoilu on nimensä mukaan saanut inspiraationsa satulasta ja istuma-asento muistuttaa ratsastusasentoa. Salli- tuoleissa on erikoisuutena kaksiosainen, keskiraollinen istuin, joka parantaa niin miesten kuin naisten istuinmukavuutta. BackApp-tuolien juju taas piilee tasapainoa ja keskivartaloa haastavasta, tuolin alla sijaitsevasta pallosta, jolla istuimen voi säätää juuri omien mieltymysten mukaiseksi. Valikoimassamme on lisäksi erilaisia seisomatukia, istumiskäyttöön suunniteltuja jumppapalloja kuin kevyitä, tasapainoa haastavia jakkaroita.

Itselle sopivin vaihtoehto löytyy parhaiten kokeilemalla, siksi showroomissamme on esillä kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja koeistuttavaksi. Tarjoamme myös tuolien koekäyttöpalvelun, ota yhteyttä ja kysy lisää.