Sähköisesti säädettävä työpöytä eli sähköpöytä on modernin toimistotyön peruspilari, joka mahdollistaa ergonomisen työasennon riippumatta siitä, työskennelläänkö istuen vai seisten. Uusimpien tutkimustulosten mukaan avain työpisteellä jaksamiseen on työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana, ja sähköpöytä on tässä avainasemassa. Helposti korkeussäädettävät sähköpöydät ovat paras mahdollinen ratkaisu myös silloin, kun useampi henkilö käyttää samaa työpistettä.

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia sähköpöytämalleja erilaisiin tarpeisiin. Edulliset, yksimoottoriset mallit sopivat hyvin päivittäiseen toimistotyöskentelyyn ja ne on helppo säätää sopivalle korkeudelle napin painalluksella. Kaksimoottorisissa pöytämalleissa korkeudensäätöväli on usein laajempi, jolloin niistä hyötyvät keskimääräistä pidemmät ja lyhyemmät käyttäjät. Valikoimassamme on toki edelleen myös perinteisiä työpöytiä ilman sähköistä korkeudensäätömahdollisuutta

Suuri osa sähköpöytämalleistamme löytyy heti varastosta vähän isompaankin projektiin. Kansivaihtoehtojen varastomateriaali on valkoinen laminaatti kestävällä ABS-reunalla ja vakiokoot 120×80, 140×80, 160×80 ja 180x80cm, tilauksesta toteutamme myös muut väri-ja kokotoiveet. Lisävarusteiksi suosittelemme ainakin läpivientiholkkia sekä johtokourua, joilla sähköjohdot pysyy siististi juuri siellä, missä niitä tarvitaan.

Halutessasi saat meiltä sähköpöytien toimituksen sekä asennuspalvelun, ja tarvittaessa viemme vanhat kalusteet mukanamme. Ota yhteyttä, niin mietitään teille paras ratkaisu!