Alias highframe tuoli käsinojilla

444,96 1.221,96  alv 0 %

Alias, kattava mallisto laadukkaita ja tunnettuja italialaisia kalusteita.

tuotetunnus (SKU) 417 Osastot: , ,

Frame mallistoon kuuluu useita erilaisia, muotoilultaan keveitä ja mukavia tuoleja. Ne soveltuvat hyvin sekä kotiin, toimistoon että julkisiin tiloihin.

Alias highframe on pinottava, käsinojallinen tuoli, jonka runko on valmistettu alumiinista. Verhoilu on paloturvallista, PVC:llä päällystettyä polyesteriverkkoa, nahkaa tai Kvadratin kangasta.
Tuolin verhoilu on väriltään musta. Saatavilla pyydettäessä myös muilla värivaihtoehdoilla. ’S’ -verhoilu on laadukas, mutta hieman edullisempi verhoiluvaihtoehto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää värivaihtoehdoista.

Paino 8 kg
Rungon ja verhoilun viimeistely

Runko kiillotettua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko kiillotettua alumiinia, musta verkkoverhoilu, Runko kiillotettua alumiinia, musta verkkoverhoilu 'S', Runko kromattua alumiinia, musta kangasverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta verkkoverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta verkkoverhoilu 'S', Runko musta, emaloitua alumiinia, musta kangasverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta verkkoverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta verkkoverhoilu 'S'

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Alberto Meda

Mitat

Istuinkorkeus 49 cmKorkeus 82 cmKäsinojien korkeus 67 cmIstuinleveys 40 cmLeveys 51 cmSyvyys 56 cm

Verhoilumateriaali

Verkkokangas, kangas tai nahka

Materiaaleina

Metallirunko, Verhoiltu

Materiaalit

Runko alumiinia

Takuu

10 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.