Alias meetingframe+ tuoli käsinojilla

773,00 1.653,00  alv 0 %

Alias, kattava mallisto laadukkaita ja tunnettuja italialaisia kalusteita.

tuotetunnus (SKU) 467 Osastot: ,

Frame mallistoon kuuluu useita erilaisia, muotoilultaan keveitä ja mukavia tuoleja. Ne soveltuvat hyvin sekä kotiin, toimistoon että julkisiin tiloihin.

Alias meetingframe+ on palautusmekanismilla varustettu, pyörivä neuvottelutuoli. Siinä on alumiininen runko ja nelihaarainen jalkaristikko liukunastoilla. Meetingframe+ on hieman leveämpi kuin meetingframe tuoli. Verhoilu on paloturvallista, PVC:llä päällystettyä polyesteriverkkoa, nahkaa tai Kvadratin kangasta. Tuolin verhoilu on väriltään musta. Saatavilla pyydettäessä myös muilla värivaihtoehdoilla. ’S’ -verhoilu on laadukas, mutta hieman edullisempi verhoiluvaihtoehto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää värivaihtoehdoista.

Paino 16 kg
Rungon ja verhoilun viimeistely

Runko kiillotettua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko kiillotettua alumiinia, musta verkkoverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta kangasverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko kromattua alumiinia, musta verkkoverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta kangasverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta nahkaverhoilu, Runko musta, emaloitua alumiinia, musta verkkoverhoilu

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Alberto Meda

Verhoilumateriaali

Verkkokangas, kangas tai nahka

Materiaaleina

Metallirunko, Verhoiltu

Materiaalit

Runko ja jalkaristikko alumiinia

Takuu

10 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.