Back App 2.0 Wheels aktiivituoli pyörillä

764,00 1.017,00  alv 0 %

Back App -tuolin idea syntyi ratkaisuna istumisen aiheuttamiin selkävaivoihin. Monet ihmiset ovat kertoneet kärsivänsä vähemmän selkäkivuista istuttuaan Back App -tuolilla.

Pyörällisen tuolin epävakautta ei voi muuttaa yhtä paljon kuin alkuperäisen Back Appin, mutta sillä saadaan aikaan sama tasapainoharjoituksen vaikutus. Pienetkin liikkeet istuessa vaikuttavat erittäin positiivisesti selkään. Niille, jotka haluavat laajempaa tasapainoharjoitusta, suosittelemme alkuperäistä Back Appia. Back App Mobil on täysin turvallinen käyttää. Pyörät jarruttavat, kun tuoli ei ole käytössä. Tuoli ei siis voi karata alta, kun sen päälle istuu.

Back App -tuolin salaisuus piilee siinä, että jalat eivät ota tukea lattiasta. Tuoli pääsee näin pyörähtämään akselinsa ympäri silloin kun liikut: tämän ansiosta tasapainoharjoitus vaikuttaa juuri sinne minne pitääkin – ristiselkään. Tuolilla istuminen vaikuttaa myönteisesti myös lonkkaan ja lantioon.

tuotetunnus (SKU) 1008AW Osastot: , , , ,

Back App on saatavana seuraavissa kankaissa:

  • Nordic Wool – Huovutettu villa
  • Alcantara – Komposiittimateriaali
  • Skai Palma Hengittävä keinonahka
  • Elmosoft – Nahka

Runko hopeanharmma, musta/harmaa tai kiilotettu alumiini

Pallon väri punainen tai musta

Møbellaboratoriet AS (akkreditoitu testilaboratorio) on testannut Back App -tuolin: tuoli kesti 50 000 kertaa 100 kg:n kuormituksen vahingoittumatta!

Paino 8.1 kg
Istuimen väri

Harmaa, Musta, Mustaa nahkaa elmosoft, Punainen, Sininen

Rungon väri

Hopeanharmaa, Kiillotettu alumiini, Musta / harmaa

Toimitusaika

Alle 2 viikkoa

Pallon väri

Musta, Punainen

Suunnittelija

Freddy Johnsen

Mitat

Istuinkorkeus 543 – 892 mmMaksimileveys: 600 mmPaino: 8,1 kg

Materiaaleina

Verhoiltu

Materiaalit

Istuintyyny muotoiltua polyuretaani vaahtoa. Istuinalusta on ruiskupuristettua polypropeenia. Runko kiillotettua kromia. Muovipallo PTS-täytettyä polypropyleenia. Jalkatuki naarmun kestävää po

Takuu

5 vuotta

Verhoilu

Alcantara harmaa, Alcantara musta, Alcantara punainen, Alcantara sininen, Elmosoft aito nahka(musta), Nordic Wool-villakangas(musta), Skai keinonahka, musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.