Casala Casalino Hocker jakkara

75,00  alv 0 %

Casalino-tuoli on palannut takaisin! Tuoli oli suosiossa 70-luvulla, mutta vaipui unohduksiin seuraavina vuosikymmeninä. Vuonna 2007 tuolia valmistava Casala halusi esitellä Casalino-tuolin uudelleen ja etsi alkuperäisiä muotteja. Muotit löytyivät pitkän etsinnän jälkeen varastosta Antalyasta Turkista. Siksi Casalino 2007-tuolia ei voida pitää pelkkänä edeltäjänsä uustuotantona, vaan sekin on alkuperäinen tuote. Ja se on aivan yhtä kaunis kuin aikaisemminkin. Casalino Hocker on jakkaraversio 2007 tuolista.

tuotetunnus (SKU) 2012/00 Osastot: , , ,

Casalino-tuolit ovat pinottavia, antistaattisia, säänkestäviä, naarmuuntumattomia ja huonekaluissa on pyöreät reunat. Ne on helppo pitää puhtaana. Sitä saa käsinojilla tai ilman niitä, verhoilutuna tai ilman verhoilua. Tuolin suunnitteli Alexander Begge (synt. 1941). Hän kertoo ajatelleensa sumuhaituvaa suunnitellessaan Casalino-tuolia.

Casalino sopii kaikkialle: kotiin, puutarhaan, toimistoon ja patiolle. Casalinon jo silloiset ominaisuudet vastaavat myös tämän päivän vaatimuksia. Tuoli on elegantti, mutta samalla myös vankkarakenteinen.

Casalinoa saa myös lapsille pienemmässä koossa, Casalino Jr-tuolina.

MATERIAALI
Luran S -muovi

Paino 2 kg
Tuolin väri

Hiili, Maitokahvi, Punainen, Valkoinen, Vihreä

Toimitusaika

5 – 6 viikkoa

Suunnittelija

Alexander Begge

Mitat

Leveys 46cm, korkeus 49cm, syvyys 54cm

Verhoilumateriaali

Materiaaleina

Muovi

Materiaalit

Luran S -muovi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.