ICF Una 708 neuvottelutuoli

913,00 1.100,00  alv 0 %

Italialaisen ICF:n Una-tuoleissa esteettisyys yhdistyy käytännöllisyyteen ja ergonomisuuteen. Una on siluetiltaan ja muodoiltaan hyvin hienostunut, mutta samalla myös erittäin funktionaalinen.  Se sopii hienosti niin toimistoon kuin esimerkiksi päivällispöytäänkin.

Una on sarja tuoleja kiillotetulla tai kromatulla alumiinirungolla. Isuinosa ja selkänoja ovat saatavana kangas- tai nahkaverhoilulla tai elastisella ja viileällä verkkoviimeistelyllä. Korkeussäädettävissä tuoleissa on kaasujousi (mallikohtainen ominaisuus).

tuotetunnus (SKU) ICF-Una-183 Osastot: , ,

Una-tuoleissa on mallista riippuen neljä- tai viisisakarainen alumiinijalkaristikko.

Una 708 -mallissa on autoreturn-ominaisuus. Tuoli palautuu sivusuunnassa perusasentoon kun siitä nousee. Mallissa on neljä jalkaa ja käsinojat. Tuote on saatavana kangas- tai nahkaverhoilulla ja nailonverkkolla.

Paino 12 kg
Runko

Kiillotettu alumiini

Jalat

Neljäsakarainen, nastat, Viisisakarinen, pyörät

Toimitusaika

4 viikkoa

Verhoilu ja väri

Fame F14 – grey brown, Fame F17 – red, Fame F26 – dark red, Fame F44 – grey, Fame F45 – beige, Fame F46 – orange, Fame F48 – blue, Fame F99 – black, Nahka, Nailonverkko 01 – black, Nailonverkko 09 – white, Nailonverkko 11 – blue, Nailonverkko 20 – graphite, Nailonverkko 21 – light grey, Nailonverkko 24 – white-black, Nailonverkko 50 – greige, Nailonverkko 55 – turtle-dove

Suunnittelija

Mitat

Tuolin korkeus 88,0 cm, selkänojan leveys 51,0 cm, istuinosan syvyys 57,0 cm, istuinosan korkeus 46,0 cm.

Verhoilumateriaali

Kangas tai nahka

Materiaalit

Kangas tai nahka

Hoito-ohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.