Lepo Product Mango L-702K nojallinen neuvottelutuoli

222,00 270,39  alv 0 %

Sisustusarkkitehti SIO Kaarle Holmbergin Lepo Productille suunnittelema monikäyttöinen Mango-tuoli on erinomainen istumismukavuudeltaan. Nojallisen tuolin istuinosa on puuta ja runko maalattua metallia. Kuppiosa on petsattu ja sitten lakattu. Petsauksesta on saatavana 10 värivaihtoehtoa.

tuotetunnus (SKU) L-702K Osastot: , ,

Mango on kevyt ja istuinmukavuudeltaan erinomainen tuolisarja, johon kuuluu sekä käsinojallisia että käsinojattomia työ- ja pikkutuoleja. Metallirunkoisia Mango -tuoleja on saatavana istuin, etu- ja ympäriverhoiltuna. Mango on kätevä kaluste myös suurina määrinä: tuote on rivikytkettävissä, pinoutuu hyvin, ja on helppo varastoida.

Kaarle Holmberg, sisustusarkkitehti SIO, on ollut Lepo Productin pääsuunnittelija yrityksen alusta lähtien. Useilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla palkitun Kaarle Holmbergin suunnittelulle tunnusomaista on erinomainen käytettävyys, esimerkiksi tuolien istuinmukavuus on pitkällisen ergonomisen kokemuksen sekä tuotannon teknisen tuntemuksen ansiota.

Lepo Product Oy valmistaa korkealuokkaisia julkitilankalusteita käyttäen kansainvälisesti tunnettuja suunnittelijoita. Muun muassa Yrjö Kukkapuron suunnittelema menestyksekäs Moderno-tuolisarja on edelleen tuotannossa.

Paino 5 kg
Rungon väri

Harmaa, Kromattu, Musta, Valkoinen

Kupin materiaali

Koivu, Tammi

Toimitusaika

4 viikkoa

Kupin petsauksen väri

Harmaa, Keltainen, Luonnonvärinen, Musta, Punainen, Pyökki, Sininen, Tammi, Valkoinen, Vihreä, Wenge

Suunnittelija

Kaarle Holmberg

Mitat

Kokonaiskorkeus 840 mm, leveys 510 mm, syvyys 550 mm, istuinkorkeus 460 mm, nojien korkeus 660 mm.

Verhoilumateriaali

Materiaaleina

Metallirunko, Puutuoli, Verhoilematon

Materiaalit

Istuin puuta, runko kromattua tai maalattua metallia, kuppi koivua tai tammea.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.