Lepo Product Melon L-701K nojallinen neuvottelutuoli

223,00 272,00  alv 0 %

Sisustusarkkitehti SIO Kaarle Holmbergin Lepo Productille suunnittelema monipuolinen Melon-tuoli sopii moniin ympäristöihin kouluista kahviloihin. Nojallisen tuolin istuinosa on puuta ja runko maalattua metallia. Kupin materiaali on koivu ja lisämaksusta tammi. Kuppiosa on petsattu ja sitten lakattu. Petsauksesta on saatavana 10 värivaihtoehtoa.

tuotetunnus (SKU) L-701K Osastot: , ,

Melon on kevyt ja monipuolinen tuolisarja, johon kuuluu sekä käsinojallisia että käsinojattomia työ- ja pikkutuoleja. Metallirunkoisia Melon- tuoleja on saatavana istuin-, etu- ja ympäriverhoiltuna. Tuote on rivikytkettävissä, pinoutuu hyvin, ja on helppo varastoida.

Kaarle Holmberg, sisustusarkkitehti SIO, on ollut Lepo Productin pääsuunnittelija yrityksen alusta lähtien. Useilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla palkitun Kaarle Holmbergin suunnittelulle tunnusomaista on erinomainen käytettävyys, esimerkiksi tuolien istuinmukavuus on pitkällisen ergonomisen kokemuksen sekä tuotannon teknisen tuntemuksen ansiota.

Lepo Product Oy valmistaa korkealuokkaisia julkitilankalusteita käyttäen kansainvälisesti tunnettuja suunnittelijoita. Muun muassa Yrjö Kukkapuron suunnittelema menestyksekäs Moderno-tuolisarja on edelleen tuotannossa.

Paino 5 kg
Rungon väri

Harmaa, Kromattu, Musta, Valkoinen

Kupin materiaali

Koivu, Tammi

Toimitusaika

4 viikkoa

Kupin petsauksen väri

Harmaa, Keltainen, Luonnonvärinen, Musta, Punainen, Pyökki, Sininen, Tammi, Valkoinen, Vihreä, Wenge

Suunnittelija

Kaarle Holmberg

Mitat

Kokonaiskorkeus (a) 810 mm, (b) leveys 490 mm, (c) syvyys 530 mm, (d) istuinkorkeus 460 mm.

Verhoilumateriaali

Materiaaleina

Metallirunko, Puutuoli, Verhoilematon

Materiaalit

Istuin puuta, runko kromattua tai maalattua metallia, kuppi koivua tai tammea.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.