Lepo Product Melon L-701V ympäriverhoiltu neuvottelutuoli

202,00  alv 0 %

Sisustusarkkitehti SIO Kaarle Holmbergin Lepo Productille suunnittelema monipuolinen Melon-tuoli sopii moniin ympäristöihin kouluista kahviloihin. Tuoli on ympäriverhoiltu ja runko on kromattua tai maalattua metallia. Verhoilun voi valita yhteensä yli 100 värivaihtoehdosta.

tuotetunnus (SKU) L-701V Osastot: , ,

Melon on kevyt ja monipuolinen tuolisarja, johon kuuluu sekä käsinojallisia että käsinojattomia työ- ja pikkutuoleja. Metallirunkoisia Melon- tuoleja on saatavana istuin-, etu- ja ympäriverhoiltuna. Tuote on rivikytkettävissä, pinoutuu hyvin, ja on helppo varastoida.

Kaarle Holmberg, sisustusarkkitehti SIO, on ollut Lepo Productin pääsuunnittelija yrityksen alusta lähtien. Useilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla palkitun Kaarle Holmbergin suunnittelulle tunnusomaista on erinomainen käytettävyys, esimerkiksi tuolien istuinmukavuus on pitkällisen ergonomisen kokemuksen sekä tuotannon teknisen tuntemuksen ansiota.

Lepo Product Oy valmistaa korkealuokkaisia julkitilankalusteita käyttäen kansainvälisesti tunnettuja suunnittelijoita. Muun muassa Yrjö Kukkapuron suunnittelema menestyksekäs Moderno-tuolisarja on edelleen tuotannossa.

Gabriel Gaja edullinen peruskangas
Gabriel Gaja Euroopan suosituin verhoilukangas on puhdasta uutta villaa. Gaja kankaan laaja värivalikoima kattaa koko väriasteikon – pastellisävyistä kirkkaisiin. Värejä valittavana 60 kappaleeta. Gaja on kankaan Martindale on 50,000. Ympäristöystävällinen (Öko-Tex 100 sertifioitu).

Gabriel Comfort+ pehmeää mikrokuitua
Uudistettu Comfort+ kangas on kestävämpi, likaa hylkivämpi ja paremmat  antistaattiset sekä palosuojaukset kuin aiemmin. Gabriel Comfort+ kankaan Martindale on 150.000. Kangas on myös Öko-Tex 100 akkreditoitu. Yli 100 väri vaihtoehtoa.

Elmosoft nahka
Elmosoft on pehmeä Semi-Aniliini nahkaa. Erinomainen mukavuus yhdistettynä huippu kestävyyteen. Klassikko värikartta tekevät Elmosoft  nahkaverhoilusta aina varman ja turvallisen valinnan.

Paino 5 kg
Verhoilun väri ja materiaali

Gaja, 60000, Gaja, 60001, Gaja, 60002, Gaja, 60003, Gaja, 60019, Gaja, 60999, Gaja, 61001, Gaja, 61003

Rungon väri

Harmaa, Kromattu, Musta, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Kaarle Holmberg

Mitat

Kokonaiskorkeus (a) 810 mm, (b) leveys 490 mm, (c) syvyys 530 mm, (d) istuinkorkeus 460 mm.

Verhoilumateriaali

Istuin verhoiltu Gabriel Gaja tai Gabriel Comfort -kankaalla tai Eurosoft-nahalla

Materiaaleina

Metallirunko, Puutuoli, Verhoiltu

Materiaalit

Ympäriverhoiltu, runko kromattua tai maalattua metallia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.