Magis Bombo 73cm korkea pöytä by Stefano Giovannoni

371,00 396,00  alv 0 %

Stefano Giovannonin suunnittelema Bombo on menestyksekäs ja tunnettu tuoteperhe. Bombo pöydän jalusta on kromattua terästä ja kansi Abs-muovia.

tuotetunnus (SKU) TV08 Osastot: , ,

Bombo-tuoteperheestä löytyy myös erilaisia tuoleja.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Stefano Giovannoni syntyi La Speziassa vuonna 1954 ja valmistui Firenzessä arkkitehdiksi vuonna 1978. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Milanossa. Vuodesta 1979 hän on tehnyt opetus- ja tutkimustyötä Firenzen arkkitehtonisessa tiedekunnassa. Hän toimii myös Milanon Domus-akatemian rehtorina Università del Progetto in Reggio Emilia:ssa. Giovannoni työskentelee teollisena muotoilijana, sisustussuunnittelijana ja arkkitehtinä. Hänen suunnittelemiaan töitä ovat sellaiset kaupalliset menestykset kuin Alessin Girotondo- ja Mami-sarjat sekä Il Bagno Alessi- ja Bombo-sarjat. Stefano Giovannoni on palkittu lukuisia kertoja arvokkailla huomionosoituksilla.

Paino 14 kg
Väri

Metallihopea, Tummanharmaa, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Stefano Giovannoni

Mitat

Korkeus 73cm, Pöydän halkaisija 55cm, jalustan halkaisija 42cm.

Materiaalit

Jalusta kromattua terästä, kansi abs-muovia

Kannen materiaali

Abs-muovi

Korkeussäätöväli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.