Magis Bombo 75,5cm korkea pyörivä baarituoli by Stefano Giovannoni

377,00 408,00  alv 0 %

Bombo-tuoli tyylikkääseen istumiseen. Stefano Giovannonin suunnittelema Bombo on menestyksekäs ja tunnettu tuoteperhe. Pyörivän baarituolin jalka on kromattua terästä ja istuin Abs-muovia.

tuotetunnus (SKU) SD41 Osastot: , ,

Bombo-tuoteperheestä löytyy myös kiinteän korkuisia ja pyörättömiä tuoleja sekä pöytiä.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Stefano Giovannoni syntyi La Speziassa vuonna 1954 ja valmistui Firenzessä arkkitehdiksi vuonna 1978. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Milanossa. Vuodesta 1979 hän on tehnyt opetus- ja tutkimustyötä Firenzen arkkitehtonisessa tiedekunnassa. Hän toimii myös Milanon Domus-akatemian rehtorina Università del Progetto in Reggio Emilia:ssa. Giovannoni työskentelee teollisena muotoilijana, sisustussuunnittelijana ja arkkitehtinä. Hänen suunnittelemiaan töitä ovat sellaiset kaupalliset menestykset kuin Alessin Girotondo- ja Mami-sarjat sekä Il Bagno Alessi- ja Bombo-sarjat. Stefano Giovannoni on palkittu lukuisia kertoja arvokkailla huomionosoituksilla.

Paino 15 kg
Väri

Harmaa, Metallihopea, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Stefano Giovannoni

Mitat

Korkeus 75,5cm, istuinkorkeus 64,5cm, jalan halkaisija 37,5cm, istuimen mitat 44cm x 37cm.

Verhoilumateriaali

Materiaalit

Istuin Abs-muovia, jalusta kromattua terästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.