Magis Bombo pyörivä tuoli by Stefano Giovannoni

388,00 428,00  alv 0 %

Bombo-tuoli tyylikkääseen istumiseen. Stefano Giovannonin suunnittelema Bombo on menestyksekäs ja tunnettu tuoteperhe. Pyörivän tuolin jalka on kromattua terästä ja istuin Abs-muovia.

tuotetunnus (SKU) SD100 Osastot: , ,

Bombo-tuoteperheestä löytyy myös säädettäväkorkuisia ja pyörällisiä tuoleja, sekä pöytiä ja baarituoleja.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Stefano Giovannoni syntyi La Speziassa vuonna 1954 ja valmistui Firenzessä arkkitehdiksi vuonna 1978. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Milanossa. Vuodesta 1979 hän on tehnyt opetus- ja tutkimustyötä Firenzen arkkitehtonisessa tiedekunnassa. Hän toimii myös Milanon Domus-akatemian rehtorina Università del Progetto in Reggio Emilia:ssa. Giovannoni työskentelee teollisena muotoilijana, sisustussuunnittelijana ja arkkitehtinä. Hänen suunnittelemiaan töitä ovat sellaiset kaupalliset menestykset kuin Alessin Girotondo- ja Mami-sarjat sekä Il Bagno Alessi- ja Bombo-sarjat. Stefano Giovannoni on palkittu lukuisia kertoja arvokkailla huomionosoituksilla.

Paino 13 kg
Väri

Harmaa, Metallihopea, Norsunluu, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Stefano Giovannoni

Mitat

Korkeus 85cm, leveys 51cm, istuinkorkeus 46cm, jalan halkaisija 40cm.

Verhoilumateriaali

Materiaalit

Istuin Abs-muovia, jalusta kromattua terästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.