Magis Chair_One SD460 pinottava tuoli 2 kpl

448,00 459,00  alv 0 %

Konstantin Grcic suunnitteli Chair_One tuolin vuonna 2003. Pinottavan tuolin jalat ovat kiillotettua alumiinia ja istuinosa maalattua alumiinia. Tuote soveltuu myös ulkokäyttöön.

tuotetunnus (SKU) SD460 x 2 Osastot: , , ,

Tuoleja voi pinota kahdeksan kappaletta. Chair_One -tuolisarjasta löytyy myös ristikkojalkaiset versiot betonijalustaisesta ja pyörivästä tuolista. Tuotteet sopivat myös ulkokäyttöön ja ne ovat tulenkestäviä.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Konstantin Grcicin tuotteet ovat riisuttuja, yksinkertaisia ja minimalistisia. Monet hänen tuotteensa ovat voittaneet arvostettuja muotoilupalkintoja. Grcicin suunnittelemat 360°-tuoli ja 360°-jakkara on valittu New Yorkin Museum of Modern Artin pysyväiskokoelmaan.

Paino 24 kg
Istuimen väri

Harmaa, Musta (mustat jalat ja istuin), Punainen, Valkoinen, Valkoinen (valkoiset jalat ja istuin)

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Konstantin Grcic

Mitat

Korkeus 82cm, leveys 55 cm, syvyys 59cm, istuinkorkeus 45cm. Paino 12 kg.

Verhoilumateriaali

Materiaalit

Jalat ja istuinosa alumiinia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.