Magis Paso Doble tuoli, 2 kpl

766,00  alv 0 %

Paso Doble-tuoli tyylikkääseen istumiseen. Stefano Giovannonin suunnittelema Paso Doble on viehättäva ja pinottava tuoli.

Runko kiillotettua terästä. Hengittävä ja kestävä kangas istuimessa, polyesteriä.

Istuinverhoilu saatavilla viidellä eri värillä.

tuotetunnus (SKU) SD1430 x 2 kpl Osastot: , ,

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Stefano Giovannoni syntyi La Speziassa vuonna 1954 ja valmistui Firenzessä arkkitehdiksi vuonna 1978. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Milanossa. Vuodesta 1979 hän on tehnyt opetus- ja tutkimustyötä Firenzen arkkitehtonisessa tiedekunnassa. Hän toimii myös Milanon Domus-akatemian rehtorina Università del Progetto in Reggio Emilia:ssa. Giovannoni työskentelee teollisena muotoilijana, sisustussuunnittelijana ja arkkitehtinä. Hänen suunnittelemiaan töitä ovat sellaiset kaupalliset menestykset kuin Alessin Girotondo- ja Mami-sarjat sekä Il Bagno Alessi- ja Bombo-sarjat. Stefano Giovannoni on palkittu lukuisia kertoja arvokkailla huomionosoituksilla.

Paino 11.4 kg
Väri

Musta, Oranssi, Valko-musta kuvioitu, Vihreä, Violetti

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Stefano Giovannoni

Mitat

korkeus 82 cmistuinkorkeus 47 cm syvyys 56 cmleveys 46 cm.

Verhoilumateriaali

polyesteri

Materiaaleina

Metallirunko

Materiaalit

Istuin polyesteriä, jalusta terästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.