Magis Special Bombo pyörivä korkeussäädettävä baarituoli by Stefano Giovannoni

503,00  alv 0 %

Bombo-tuoli tyylikkääseen istumiseen. Stefano Giovannonin suunnittelema Bombo on menestyksekäs ja tunnettu tuoteperhe. Baarituolin korkeutta voi säätää kaasuvivun avulla. Pyörivän tuolin jalka on ruostumatonta terästä ja istuin Abs-muovia. Kolme kiiltävää värivaihtoehtoa: punainen, valkoinen ja musta.

tuotetunnus (SKU) SD340 Osastot: , ,

Bombo-tuoteperheestä löytyy myös kiinteän korkuisia ja pyörättömiä tuoleja, sekä pöytiä.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Stefano Giovannoni syntyi La Speziassa vuonna 1954 ja valmistui Firenzessä arkkitehdiksi vuonna 1978. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Milanossa. Vuodesta 1979 hän on tehnyt opetus- ja tutkimustyötä Firenzen arkkitehtonisessa tiedekunnassa. Hän toimii myös Milanon Domus-akatemian rehtorina Università del Progetto in Reggio Emilia:ssa. Giovannoni työskentelee teollisena muotoilijana, sisustussuunnittelijana ja arkkitehtinä. Hänen suunnittelemiaan töitä ovat sellaiset kaupalliset menestykset kuin Alessin Girotondo- ja Mami-sarjat sekä Il Bagno Alessi- ja Bombo-sarjat. Stefano Giovannoni on palkittu lukuisia kertoja arvokkailla huomionosoituksilla.

Paino 15 kg
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Stefano Giovannoni

Mitat

korkeus 61-85cmistuinkorkeus 50-74cmjalan halkaisija 37,5cmistuimen mitat 44cm x 37cm.

Verhoilumateriaali

Materiaalit

Istuin Abs-muovia, jalusta ruostumatonta terästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.