Magis Steelwood Table 145x145cm pöytä

1.100,00 1.516,00  alv 0 %

Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelema Steelwood pöytä on moderni kaluste, joka sopii niin neuvottelukäyttöön kuin ruokailupöydäksikin. Pöydän runko ja jalat ovat maalattua tai maalaamatonta pyökkiä, kansi  HPL-laminaattia ja liitososat maalattua terästä. Värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen ja pyökki-valkoinen.

Steelwood-pöytäsarjassa on neljä erikokoista pöytää ja yksi pöytämoduuli, johon on saatavilla jatkopala.

Magis on luonut tyylinsä yhdistämällä johtavaa teknologiaa sarjatuotantoon. Eugenio Perazzan Italiassa 1976 perustama yritys on tänä päivänä kansainvälinen designjätti, joka haastaa itseään jatkuvasti kehitellessään uusia teknologisia huipputuotteita. Magis käyttää tunnettuja suunnittelijoita, mutta tekee yhteistyötä myös uusien kiinnostavien designereiden kanssa.

Ronan & Erwan Bouroullec ovat menestyksekkäät ranskalaiset suunnittelijaveljekset. Heidän designinsa on yhdistelmä monikäyttöisyyttä ja romanttisuutta. Bouroullecien töille on omistettu useita näyttelyitä muun muassa modernin taiteen museoissa, ja he ovat voittaneet monia suunnittelupalkintoja, kuten Danish Design Award (2010) ja Designers of the Year (Salon du Meuble, 2002).

Paino 55 kg
Väri

Musta, Pyökki-valkoinen, Valkoinen

Toimitusaika

4 viikkoa

Suunnittelija

Ronan & Erwan Bouroullec

Mitat

Korkeus 76cmleveys 145cmpituus 145cm

Materiaalit

Runko maalattua tai maalaamatonta pyökkiä, kansi HPL-laminaattia, liitososat maalattua terästä.

Kannen materiaali

HPL-laminaatti

Korkeussäätöväli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.