Plank Miura baarituoli

172,00  alv 0 %

Minimalista esteettisyyttä: Miura-tuoli
Espanjalaisten taisteluhärkien ja urheiluautovalmistaja Lamborghinin menestysauto Miuran mukaan nimetty tuoli henkii jäntevyyttä ja linjakkuutta.

Tarkkaan katsottaessa sen profiilista erottuu härän pään ääriviivat. Aivan kuten raskasta työtä tekevä härkä, on Miurakin vahva ja aistikas, mutta härkäeläimestä poiketen se on yllättävän kevyt.

tuotetunnus (SKU) mod.8200 Osastot: , ,

Yhdestä muotoon puristetusta polypropeenikappaleesta tehty tuoli on pinottava sisä- ja ulkotilojen piristys. Sen innovatiivisissa ääriviivoissa nivoutuvat yhteen mukavuus ja funktionaalisuus. Miuran muodot ovat parhaimmillaan niin klassikko harmaanmustana kuin -valkoisena, saati sitten kirkkaissa väreissä kuten esimerkiksi oranssina, punaisena tai koboltinsinisenä.

Miuran on suunnitellut saksalainen Konstatin Grcic, jonka töitä luonnehditaan kekseliään yksinkertaisiksi ja minimalistisiksi, mutta silti inhimillistä kosketusta sisältäviksi. Konstatin yhdistää töissään usein esteettisen yksinkertaisuuden ja niukan materiaalien käytön. Konstatin kuuluu eittämättä viime vuosien tärkeimpiin muotoilun uudistajiin, on huonekaluvalmistaja Plankille vuonna 2005 suunnittelemansa Miura-tuolin lisäksi tehnyt muun muassa Iittalalle nimeään kantavat Grcic-lasit vuonna 1999.

Konstatin on palkittu useilla arvostetuilla design-alan tunnustuksilla ja palkinnoilla. Myös Miura-tuoli on saanut runsaasti palkintoja: 100% Design Blueprint Best Product Award 2005, Interior Innovation Award Imm Cologne 2006, Best of the Best – Red Dot Design Award Winner 2006, IF Product Design Award 2006 – GOLD, ja Design Award of the Federal Republik of Germany 2006.

Konstantin Grcic syntyi vuonna 1965 Münchenissä, Saksassa, missä hänellä on nykyisin oma studio. Opiskeltuaan ensin huonekalujen valmistusta hän opiskeli muotoilijaksi Lontoon Royal College of Art -korkeakoulussa.

Paino 4.3 kg
Väri

Keltaisenvihreä, Musta, Oranssi, Ruusun punainen, Tumman punainen, Vaaleansininen, Valkoinen

Toimitusaika

2 – 5 viikkoa

Suunnittelija

Konstatin Grcic

Verhoilumateriaali

Muotoon puristettua polypropeenia

Materiaalit

polypropeeni

Hoito-ohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.