Muoto2 Laine senkki L

1.890,00 2.210,00  alv 0 %

Muoto2 on keväällä 2010 perustettu yritys, jonka lähtökohtana on ollut yhdistää suunnittelu, valmistus ja tuotteiden kehitys saman katon alle. Kahden muotoilijan, Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan perustama yritys oli ensimmäinen suunnittelutoimisto, jolla oma tuotanto on ollut mukana alusta asti.

tuotetunnus (SKU) Muot02 kaappi L Osastot: ,

Laine -kalustesarja on Muoto2:n uusin tuoteperhe. Tuoteperhe muodostuu muunneltavista säilytys -ja viihdekalusteista. Kalusteiden rungot on suunniteltu modulaarisesti ja ovet ovat vaihdettavissa lainepintaisesta sileäpintaiseen.

70-luvulta vaikutteita saanut tuoteperhe henkii täysin tätä päivää ohuilla metallijaloilla ja laadukkailla materiaalivalinnoilla. Metallin, saarnin ja tammen loppuun viety muotoilu antavat arvokkaan ulkonäön tuotteille.

Laine -kalusteet on suunniteltu ja valmistettu Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä.

Ovi pumppusaranalla (pitää sisällään 1 kpl säädettäviä hyllylevyjä)

2x iso ovi + 4x pieni ovi

Materiaalit:

Saarni tai tammi, valkoinen
Saarni + 2x maalattu ovi (tiili/vihreä)
Tammi + 2 x maalattu ovi(tiili/vihreä)

Jalat terästä, mustat

Paino 40 kg
Ovet

Saarni, Saarni ja 2 kpl ovia tiili, Saarni ja 2 kpl ovia vihreä, Tammi, Tammi ja 2 kpl ovia tiili, Tammi ja 2 kpl ovia vihreä, Valkoinen

Toimitusaika

8 – 10 viikkoa

Suunnittelija

Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta

Mitat

Korkeus 850 mmLeveys 1600 mmSyvyys 350 mm

Materiaalit

Terästä,tammi tai saarni

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.