Helsinki 2017-08-16T18:18:36+00:00

Modeo Helsinki – laaja valikoima uutta ja erilaista

Modeon suurin showroom sijaitsee Helsingin Arabiassa. Tilassa esitellään poimintoja Modeon laajasta tuotepaletista: esillä on huonekaluja, toimistokalusteita, valaisimia ja verhoilumateriaaleja. Edustettuina ovat sisustusalalla arvostetut kansainväliset ja kotimaiset tuotemerkit. Showroom palvelee ensisijaisesti sisustusalan ammattilaisia ja yritysasiakkaita, mutta myös yksityisasiakkaat ovat tervetulleita.

Modeon ammattitaitoiset ja kokeneet sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit suunnittelevat toimitilojen ja julkisten tilojen, kuten ravintoloiden, kahviloiden, hotellien, apteekkien ja kirjastojen sisustuksia. Sisustusalan ammattilaisten kohdalla Modeon myyjät voivat puolestaan auttaa asiakasprojekteihin tarvittavien kalusteiden valinnassa. Täysin räätälöityjen tai mittojen mukaan tehtävien tuotteiden tilaaminen on sekin mahdollista.

Ostosten maksaminen onnistuu paikan päällä käteisellä, pankkikorteilla, käyttöluotolla, Visa tai Visa Electron, MasterCard, Eurocard -korteilla. Yritysasiakkaiden on mahdollista maksaa tuotteet lisäksi laskulla tai Modeo Rahoitussopimuksella. Modeosta voi ostaa tuotteita myös verovapaasti TaxFree-ohjelman puitteissa. Huomaathan, että verkkosivuilla ja myymälässä esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Showroomiin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Helsingin keskustasta Modeon oven eteen tuovat paikallisbussit 71 ja 71B.

Tervetuloa tutustumaan!

Hämeentie 157, 00560 Helsinki
Avoinna Ma-Pe 9-17
puhelin 0207 920 270, faksi 0207 920 271