Yritys 2018-06-15T15:31:53+00:00

Modeo tarjoaa kokonaisvaltaisia toimitilaratkaisuja.

Modeo on suomalainen yksityisomistuksessa oleva yritys, ja meillä on takanamme yli 12 vuotta tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelua ja kalustamista. Olemme erikoistuneet erityisesti toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen ja valikoimassamme on laajat valikoimat kotimaisia tuotteita sekä kansainvälisiä huonekalubrändejä.

Kymmenessä vuodessa olemme kasvaneet valtakunnalliseksi huonekalujen jälleenmyyjäksi sekä yhdeksi merkittävimmäksi valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajaksi. Tuhansien erikokoisten projektien kokemuksella me todella tiedämme, kuinka onnistunut projekti viedään kerralla maaliin. Menestyksemme perustuu kauniiden, toimivien ja ajattomien tilojen kalustamiseen, joiden haluamme edistävän sekä työhyvinvointia että tukevan hyvää johtamista.

Modeon pääkonttori, laajin myyntinäyttely ja varasto sijaitsee Helsingin Arabiassa. Yrityksen kasvaessa olemme avanneet viisi showroomia ympäri Suomea: Jyväskylään, Kuopioon, Ouluun, Tampereelle ja Rovaniemelle. Meillä on myös verkkokauppa, joka palvelee sekä suomalaisia yritys- että yksityisasiakkaita. Organisaationa olemme kovassa kasvussa ja odotamme 18 miljoonan liikevaihtoa vuodelle 2018.

Tuotevalikoima

Tarjoamme  kattavan valikoiman julkitiloihin soveltuvia huonekaluja eri hintaluokissa ja valmistamme myös itse suunnittelemiamme tuotteita. Edustamme yli 50 kansainvälistä tuotemerkkiä kuten Sedus, Arper, Interstuhl, Foscarini, Viccarbe ja Enea. Suomalaista muotoilua edustaa mm. Yrjö Kukkapuro, Artek, Nikari, Innolux, Salli, Secto sekä Lepo.

Eniten myymme sähkösäätöisiä työpöytiä, työtuoleja sekä toimitilojen säilytysratkaisuja mutta valikoimassamme on myös paljon designhuonekaluja, -valaisimia sekä ergonomiatuotteita. Tarpeen mukaan hyödynnämme myös taitavien käsityöläisten, kuten puuseppien, verhoilijoiden ja ompelijoiden ammattitaitoa. Välitämme ympäristöstä sekä tarinoista ja ihmisistä tuotteiden takana.

Vierailemme vuosittain Milanon, Kölnin ja Tukholman messuilla etsimässä uusia yhteistyökumppaneita. Olemme tuoneet maahan korkealaatuisia design-huonekaluja jo yli vuosikymmenen ajan ja vuosien saatossa olemme muodostaneet vahvat suhteet valmistajiin.

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat yrittäjiä, yritysjohtajia, hankintapäälliköitä ja sisustusarkkitehteja. Erilaisista taustoista huolimatta heille on yhteistä vahva käsitys siitä mitä he haluavat saavuttaa ja halu tuoda edustamansa organisaation brändi ja arvomaailma työstettävään tilaan.

Jotkin asiakkaistamme ovat kasvaneet silmiemme edessä energisistä parin työntekijän start-upeista liikevaihdoltaan miljoonien eurojen yrityksiksi. Pienistä, parin työpisteen tilauksista on siirrytty yhteistyössä isompiin toimitilaprojekteihin, joissa mietitään maailmanluokan ammattilaisten työhyvinvointia, viihtyvyyttä ja työtehoa.

Palvelemme myös julkista sektoria. Toimitamme toimistokalusteita Suomen valtiolle Hansel-puitesopimustoimittajan ominaisuudessa ja meillä on kahden väliset puitesopimukset useiden kuntien kanssa, mukaan lukien Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit.

Vaikka meillä työskentelee omia sisustussuunnittelijoita, teemme läheistä yhteistyötä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen kanssa. Me emme kilpaile suunnittelutoimistojen kanssa, vaan täydennämme suunnittelijoiden osaamista kalustetuntemuksellamme. Käytännössä herätämme suunnitelmat henkiin etsimällä laajasta tuotevalikoimastamme kuhunkin projektiin sopivat tuotteet.

Palvelu

Kalustamme inspiroivia työtiloja, toimitiloja, ravintoloita, apteekkeja, kirjastoja ja oppimisympäristöjä. Autamme asiakkaitamme johtamaan työympäristöjen muutosprojekteja tavoitteena parempi työtehokkuus ja viihtyvyys. Suunnittelu- ja myyntitiimimme työskentelevät aktiivisesti sen eteen, että jokaiselle asiakkaalle ja jokaiseen tilaan löydettäisiin aina paras mahdollinen ratkaisu. Jos asiakkaamme on ulkoistanut suunnittelutyön arkkitehdille, teemme hänen kanssaan saumatonta yhteistyötä.

Kaiken kaikkiaan pyrimme tekemään monisyisistä ja monimutkaisista projekteista mahdollisimman suoraviivaisia. Asiakkaamme keskustelevat ainoastaan meidän kanssamme, vaikka projektiin tilattaisiinkin tuotteet kymmeniltä tavarantoimittajilta eri puolilta maailmaa. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa ja tarjota heille saumattoman palvelukokemuksen.

Kun tilatut tuotteet saapuvat varastollemme, ahkerat huonekaluasiantuntijamme toimittavat ne kohteeseen. He pitävät huolen siitä, että huonekalut, matot ja tekstiilit asennetaan paikoilleen ja vievät tarvittaessa mukanaan kierrätettävät kalusteet. Jouheva siirtyminen vanhasta tilasta uuteen on tärkeä osa palvelulupaustamme.

Modeon henkilökuntaa

OTA YHTEYTTÄ

Vaihde:
0207 920 270

info(a)modeo.fi

Verkkokaupan asiakaspalvelu:
0207 920 260

verkkokauppa(a)modeo.fi

(0,0835 € / puh + 0,1669 € / min)
Modeo Oy ei saa tuloja puheluista

En ole botti